luni, 13 octombrie 2008

Bilete Bordeaux - CFR Cluj


        Clubul Girondins Bordeaux a anunţat că începând de marţi vor putea fi cumpărate online biletele pentru meciul cu CFR Cluj, din Grupa A a Ligii Campionilor, cel mai ieftin tichet având preţul de 65 de euro, informează site-ul oficial al grupării franceze.

Preţurile biletelor la meciul Girondins Bordeaux-CFR Cluj: peluze - între 65 şi 100 de euro; tribune - între 130 şi 165 de euro; tribuna oficială - 220 de euro. Abonaţii echipei franceze vor putea achiziţiona bilete la preţuri mai mici, cuprinse între 45 şi 150 de euro.

Suporterii care vor să cumpere bilete le pot achiziţiona, pentru moment, online, de pe site-ul oficial al clubului francez, iar data la care tichetele se vor găsi şi la casele stadionului va fi anunţată ulterior.

Meciul dintre Girondins Bordeaux şi CFR Cluj, din Grupa A a Ligii Campionilor, se va disputa la data de 22 octombrie şi va conta pentru etapa a treia a fazei grupelor, fază în care se va mai juca şi partida Chelsea-AS Roma. În clasamentul grupei conduce Chelsea, urmată de CFR Cluj, ambele cu câte 4 puncte, AS Roma se află pe locul 3, cu 3 puncte, în timp ce Bordeaux se află pe ultimul loc fără niciun punct. 

sursa NewsIn

poza:http://www.cfrcluj1907.ro/ro/site/306/fan--fun-zone.htm

Respect CFR!

 

0 comentarii:

 
Copyright 2009 blogu' lu' Ady. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan